Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.224.150.24 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
31 berichten.
Maria Habets Maria Habets schreef op 3 juni 2015 om 20:39:
Ik wil bij deze NETTIE in het "zonnetje"zetten i.v.m. de vele uren, die ze voor het slagen van het concert bezig is geweest, samen met de andere bestuursleden.
Een woord van trots voor Sandy is, mijn inziens, ook volkomen op zijn plaats.
Ook onze pianiste Pavlina heeft een heel gevoelig pianospel geleverd.
Rest mij nog Ger te bedanken voor de vele mooie opnames, de gezellige filmpjes en de toepasselijke foto's Ik kijk uit naar de foto's en opnames van ons concert op 31 mei j.l.
Ik heb er een goed gevoel bij om in dit koor te mogen zingen.
Groetjes Maria
Nettie Nettie schreef op 1 juni 2015 om 20:36:
Sandy Pavlina leden van het koor.
Bedankt voor jullie medewerking voor en tijdens de voorbereidingen die aan dit concert vooraf gingen,ook de achterban bedankt voor de ondersteuning bij alle werkzaamheden.
Ger de koorfotograaf alvast een bedankje wij zijn benieuwd naar de foto's
Ria Ria schreef op 1 juni 2015 om 06:38:
Netty en alle betsuursleden,jullie hebben weer prachtig werk geleverd ivm het concert Zondag 31 Mei.Iedereen Heeft ervan genoten. Ons koor mag zich laten zien en horen super gedaan. Bedankt!
Ria Ria schreef op 1 juni 2015 om 06:33:
Hallo Ger, bedankt voor de foto's. Je bent een echte meerwaarde voor ons koor. De mooie audio opnames die je ons stuurd zijn fijn om nog eens na te luisteren.
En de foto met moeder in Dr Calshof is heel leuk. Groeten Ria en Paul.
Harrie Spronken Harrie Spronken schreef op 31 mei 2015 om 23:17:
Beste leden van Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia, Pavlina en Sandy,


Op zondagmiddag 31 mei mocht ik genieten van een prachtconcert gegeven door kerkkoor St.Caecilia Landgraaf. Samen met de andere belangstellenden kon ik genieten van een prachtige muziekmiddag. Sandy wist het publiek te boeien door een geraffineerde repertoirekeuze. Hij kent zijn koor door en door en weet precies de mogelijkheden van dit instrument. De innerlijke motivatie van de koorleden zorgden ervoor dat het publiek geen moment de spanning verloor. Het koor gaf blijk van een oprechte trots: veer zeen greutsj dat Sandy os dit geleerd haet. En terecht. Soliste Maria van Dongen gaf een extra tint aan het concert: niet alleen schitterde ze in haar solistisch aandeel maar tilde het koor ook nog op tijdens het slotstuk: Va pensiero van G.Verdi. Haar jeugdig, parelend stemgeluid kwam heel goed tot zijn recht in de prachtige Mendelssohn liederen. De stemmen van Maria en Sandy harmonieerden prachtig in het Ave Maria van Mozart(Cosi fan Tutte). Naast de mooie zang konden we ook genieten van een prachtige orgelsonate van W.A.Mozart. Dit keer was Sandy organist en werd begeleid door het prachtige strijkersensemble Locatelli o.l.v. Ernest Frissen. Dit strijkersensemble zorgde eveneens ook voor de mooie koorbegeleidingen en speelde een virtuoos Brandenburgsconcert(nr.3). Als laatste noem ik nog het Jachtblazersensemble van Rolduc. Zij vertolkten een aantal prachtige blazersstukken waardoor de luisteraar wel een heel gevarieerd programma voorgeschoteld kreeg. Pianiste Pavlina begeleidde Maria en het koor op solide wijze. Ten slotte wil ik bemerken dat ik de koorprestatie wel heel uitzonderlijk vond. Een kerkkoor heeft niet steeds de luxe om een lange periode aan een programma te werken. De kalender van de Liturgie zorgt er voor dat er een grote verscheidenheid aan muziek gewenst wordt. Petje af voor dit koor en haar bezielende leiders.
A.Zegers-Lemmens A.Zegers-Lemmens schreef op 18 mei 2015 om 09:06:
Hallo Webmaster.
Een geweldige opsteker voor jullie site.
Ik wist al veel van Geulle, maar de geschiedenis van de kerk was erg interessant om naar te luisteren. In deze kerk heb ik mijn 1ë Communie gedaan,het Vormsel ontvangen,ben ik Getrouwd en mijn dochter werd er gedoopt.
dus heel veel mooie herinneringen aan over gehouden.Geulle is en blijft mijn geboorteplek en ik kom er steeds graag terug. Bedankt voor de link naar deze video.
Leon Boijmans Leon Boijmans uit Heerlen schreef op 24 april 2015 om 20:25:
De site ziet er heel goed uit. Mooie opnames van de concertreis naar het Schwarzwald. Alles goed te vinden op de site. Heel goed gedaan, Ger.
A. Lemmens A. Lemmens uit Landgraaf schreef op 30 maart 2015 om 10:50:
Hallo Webmaster.
De nieuwe koor site ziet er geweldig uit.
goed en gemakkelijk te navigeren naar alle onderdelen van het koor.
Proficiat met de vernieuwde site.
Ger bedankt voor alle moeite.
Frank Smits Frank Smits uit Heerlen schreef op 29 maart 2015 om 13:42:
langs deze weg wil ik het GKZ Caecilia feliciteren met de nieuwe website. Het ziet er geweldig uit! ga zo door!
Sil en Ria Janssen-Oostveen Sil en Ria Janssen-Oostveen uit Landgraaf schreef op 25 maart 2015 om 15:09:
Geacht bestuur en leden,

Bij dezen willen wij u nog hartelijk danken voor de prachtige opluistering tijdens de plechtige begrafenismis van onze lieve vader, schoonvader en opa Gerard Oostveen.
We hebben heel veel positieve reacties ontvangen. Nogmaals hartelijk dank voor alles en voor iedereen alvast een Zalig Pasen toegewenst.
Met vriendelijke dank en groeten, Sil, Ria, Heidy en Maurice Janssen-Oostveen
Sil en Ria Janssen-Oostveen Sil en Ria Janssen-Oostveen uit Landgraaf schreef op 25 maart 2015 om 15:02:
Geacht Bestuur en leden,

DANKBETUIGING

Langs deze weg willen wij u hartelijk danken voor uw medeleven bij het overlijden van onze lieve en zorgzame vader, schoonvader en opa
Gerard Oostveen.

Uw aanwezigheid op de dag van de begrafenis, de plechtige uitvaartdienst,
de begrafenisplechtigheid en alle andere blijken van deelneming zijn voor ons een grote steun bij het verwerken van dit verlies.

Ria en Sil Janssen-Oostveen
Heidy en Maurice

Landgraaf, 15 april 2015

De plechtige zeswekendienst wordt gehouden op zondag 19 april 2015 om 11.00 uur in de parochiekerk H. Hart van Jezus te Heerlen-Schandelen.

Top